Do góry

Dania główne Przepis na:

Naleśniki z farszem kapuściano pieczarkowym

Naleśniki z farszem kapuściano pieczarkowym

Autor:

Przepisów i artykułów: 30 Ocena: 185

Dodano:

Odsłon: 1894

Pyszne naleśniki, bardzo syte i nie ma mowy by ich nie polubić.

Składniki

> 6 os. 60 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Naleśniki przygotowujemy według sprawdzonego przepisu, warto jednak by nie były za cienkie

  2. Ścieramy umyte wcześniej pieczarki i zesmażamy na patelni razem z pokrojoną cebula, dodajemy sól i pieprz do smaku

  3. Kapustę płuczemy, kroimy, zalewamy woda i gotujemy do miękkości

  4. Do miękkiej kapusty dodajemy pieczarki i cebulę i dusimy około pół godziny

  5. Gotowy farsz zawijamy w naleśniki. Naleśniki można jeszcze dodatkowo podsmażyć.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń