Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Naleśniki z parówką i szpinakiem"
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 72
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 7769
Bowl to świetne rozwiązanie na proste, szybkie i pożywne posiłki, które możem...
Odsłon: 47
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 72
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 7769
Bowl to świetne rozwiązanie na proste, szybkie i pożywne posiłki, które możem...
Odsłon: 47
Składniki
Szpinak odparuj na patelni z dodatkiem masła. Przypraw solą i gałką muszkatołową, ostudź. Parówki obierz z osłonek, wrzuć do wrzątku, gotuj 3 min.
Jajka zmiksuj ze szczyptą soli, olejem, mąką, mlekiem i pół szklanki wody. Dodaj szpinak, wymieszaj, odstaw na 30 min.
Z ciasta usmaż na niewielkiej ilości oleju naleśniki z obydwu stron na złoty kolor. Każdy cienko posmaruj keczupem.
Ułóż parówkę, ciasno zwiń, przekrój na pół. Podawaj z warzywami.
<strong>Czas przygotowania: 50 min. Ilość porcji: 4. Cena za porcję: 2 zł.
Przepis przysłała Agnieszka Rybak z Pruszcza Gdańskiego.</strong>Źródło: Chwila dla Ciebie