Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Farsz naleśników jest zrobiony z pieczarek prużonych z serkami topionymi, naleśniki przykryte są sosem, takie połączenie sprawia że danie jest przepyszne. Zachęcam do zrobienia bo warto ;)
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 245
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 367
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 393
Polecam.
Odsłon: 798
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 245
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 367
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 393
Polecam.
Odsłon: 798
Składniki
1. Wszystkie składniki na ciasto naleśnikowe łączymy ze sobą, dokładnie mieszając tak żeby nie powstały grudki.
2. Następnie smażymy naleśniki na rozgrzanym oleju lub na naleśnikarce.
3. Cebule obieramy kroimy w kostkę i prużymy na rozgrzanym oleju.
4. Do cebuli dodajemy pokrojone pieczarki
5. Doprawiamy pieprzem oraz solą.
6. Gdy pieczarki są już dobre dokładamy serki topione i prużymy do chwili kiedy się rozpuszczą.
7. Gotowy farsz nakładamy na każdy naleśnik.
8. Składamy w kwadraty.
9. Układamy w naczyniu żaroodpornym
10. Polewamy sosem meksykańskim.
11. Na koniec ścieramy ser na tarce o dużych oczkach i posypujemy nim sos.
12. Zapiekamy 15 minut w 180°C. 13. Naleśniki gotowe. 14. Smacznego.