Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie, mega smaczne i efektowne danie dla gości:)
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 188
Polecam.
Odsłon: 888
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 188
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9297
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 188
Polecam.
Odsłon: 888
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 188
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9297
Składniki
Naleśniki smażymy wg sprawdzonego, ulubionego przepisu:)
Do miseczki wrzucamy ser, cukier waniliowy i śmietanę. Mieszamy, by wyszła nam gęsta i aksamitna maź.
Maliny wrzucamy na patelnie, smażymy dodając miód i cukier. Na koniec, gdy już będą rozgotowane, wlewamy rum.
Naleśniki już przestudzone (gorące nie smakują w tym wydaniu najlepiej) kładziemy na talerz, na 1/4 powierzchni nakładamy po 2 łyżki serka, składamy naleśnik na cztery i tak złożony polewamy ciepłymi malinami.