Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 217
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 760
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1804
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 160
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 234
Polecam.
Odsłon: 280
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 217
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 760
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1804
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 160
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 234
Polecam.
Odsłon: 280
Składniki
Przygotowac ciasto na nalesniki wedlug przepisu piec na rozgrzanej patelni z obu stron. Gdy wystygna posmarowac sosem pomidorowym polozyc stary zolty ser dosyc sporo i kawalki szynki. Nalesniki zwijac w ruloniki wlozyc do formy z gory posmarowac jeszcze raz sosem pomidorowym i posypac zoltym serem. Wsadzic do nagrzanego wczesniej piekarnika i zapiekac ok 15 minut. na sam koniec dla ozdoby zrobic kleks ze smietany