Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Naleśniki z wędzonym łososiem"
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 59
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 103
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 61
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 121
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 59
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 103
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 61
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 121
Składniki
Do miski wsyp mąkę i szczyptę soli. Wbij jajka, wlej mleko i zmiksuj na gęstą masę.
Szpinak umyj, przebierz i osusz ręcznikiem kuchennym. Liście drobno pokrój (bez łodyżek) i podsmaż na roztopionym maśle.
Połącz ciasto ze szpinakiem i dopraw odrobiną soli oraz świeżo zmielonym czarnym pieprzem.
Na rozgrzanej patelni usmaż grube naleśniki.
Sery podgrzej w rondelku, po czym rozsmaruj je na naleśnikach i ułóż plastry łososia. Zwiń całość w rulony i pokrój.
<strong>Anna Góralska z Lidzbarka</strong>Źródło: Super TV