Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Naleśniki z żurawiną"
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 214
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 754
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1801
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 160
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 233
Polecam.
Odsłon: 272
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 214
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 754
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1801
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 160
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 233
Polecam.
Odsłon: 272
Składniki
Obierz pomarańczę i oczyść dokładnie z błonek. Następnie podziel na cząstki. Śmietanę wymieszaj z rumem i cukrem. na ciasto połącz. Mieszaj, aż nie będzie grudek i usmaż naleśniki. Następnie posmaruj je przygotowaną śmietaną. Ułóż kawałki pomarańczy i dodaj po łyżce żurawinowej konfitury. Możesz udekorować np. miętą.Źródło: Na żywo