Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szpinak w naleśnikach.
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 705
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 526
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 27
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 80
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 705
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 526
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 27
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 80
Składniki
Wykonanie: Mąkę, mleko, gałkę, stopione masło, sól do smaku ubić dokładnie mikserem i odstawić. Następnie jajka utrzeć z cukrem, wymieszać z mleczną masą i szpinakiem. Przekroić cytrynę i smarować patelnie przed każdym smażeniem naleśnika, co przede wszystkim zapobiegnie przyklejanie się ciasta. Podawać jako przystawkę lub na kolację.