Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Naleśnik pycha a farsz pasuje idealnie do naleśników ;)
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 289
Polecam.
Odsłon: 761
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36302
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 427
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 289
Polecam.
Odsłon: 761
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36302
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 427
Składniki
Wszystkie składniki wymieszać mikserem , do jednolitej masy . Na rozgrzaną patelnię nalać odrobinę oleju potem nalać ciasto
Farsz : DO naczynia wlać śmietanę , dodać pokrojony ser topiony i odcisniętą bułkę oraz podsmażoną cebulę pieprz i sól. Wszystkie składniki ucierać do uzyskanej masy . Sporządzoną masę smarować naleśniki, zwijając je w rulon i obtaczać w rozbitym jajku i tartej bułce. Smażyć na złoty kolor .