Do góry

Dania główne Przepis na:

Niemieckie knedle

Niemieckie knedle

Autor:

Przepisów i artykułów: 8 Ocena: 45

Dodano:

Odsłon: 3490

Szybko do zrobienia i dobre.

Składniki

3-4 os. 30 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Ziemniaki należy ugotować i potę zmielić.

  2. Bułkę namoczyć w mleku. Później dobrze wyćisnąć.

  3. wszystkie składniki połączyć.

  4. Biały pieprz i jajko sól i mąke wsypać

  5. I uformować na małe knedelki.

  6. Włożyć do gotującej wody.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń