Dania główne Przepis na:
nioki z itali pyszne

Przepisów i artykułów: 2 Ocena: 11
Dodano: 06.10.2008
Odsłon: 8367
nioki mozna kupic w dobrym markecie,jak male kopytka wygládaja,podgrzybki ok 3-4 duze sztuki,ser w plastry np.hohland albo inny w plasterki.smietana slotka np.rama sul,pieprz.jak kto lubi ostro chili ´mozna dodac.
Składniki
- nioki,podgrzybki,smietana np rama slotka,ser hohland w plasterkach kilka sztuk 4np
3-4 os. | 15 min | średnie | przystępne |
Przygotowanie
-
nioki gotowac na malym ogniu dostaniesz je w dobrym markecie,tak dlugo gotowac jak podejta do gury.wyciagnac na duszlak.na masle dusic grzyby posolic,pieprzyc i dusic dodac smietane slotka np.rame imieszac,dodac nioki czyli nasze polskie podobne kopytka ale male musza byc .i mieszac .sul pieprz i na koniec 4 plastry sera hohland w plasterkach.mieszac jak zgestnieje wylaczyc z gazu.i smacznie apetycznie podawac
Komentarze do przepisu (1)

Madeleine 06 października 2008Zgłoś do usunięcia
witam jedny i najbardziej podstawowym skÅ�adnikiem bedzie sÅ�ownik ortograficzny pozdrawiam.0 Kto głosował? | Odpowiedz