Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie i proste danie inspirowane kuchnią chińską
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36015
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 167
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 302
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 355
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36015
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 167
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 302
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 355
Składniki
Ugotować makaron wg przepisu na opakowaniu, odcedzić, przelać zimną wodą i odstawić na bok.
Na patelni lub w woku rozgrzać olej i smażyć stir – fry brokuła, około 5 minut, aż będzie chrupiący.
Do woka dodać dymkę, czosnek, imbir i chili. Smażyć 30 sekund. Następnie dodać sos rybny i miód, smażyć minutę mieszając energicznie.
Do woka dodajemy odcedzony makaron, smażymy kolejną minutę, zdejmujemy z ognia i natychmiast podajemy, całość można posypać sezamem.