Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
przepis przyda się później :))
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 23
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 81
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 169
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 196
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 23
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 81
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 169
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 196
Składniki
przygotować zalewę. Umyte ogórki układać w słoikach następnie do każdego słoika dać koper, 2 ziarenka ziela angielskiego, chrzan, ząbek czosnku, 5 ziarenek gorczycy i łyżeczka soli. Przygotowaną zalewą napełniać słoiki, zakręcać i pasteryzować od momentu zagotowania ok. 15 min.