Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Ogórki małosolne"
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 55
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 99
Freekeh ( zielona, prażona pszenica) znana od czasów również biblijnych (po a...
Odsłon: 37
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 55
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 99
Freekeh ( zielona, prażona pszenica) znana od czasów również biblijnych (po a...
Odsłon: 37
Składniki
Do zjedzenia po 2-3 dniach. Przepis przysłała Aneta Klimecka z Wrocławia
Ogórki i czosnek pokrój na plasterki, ułóż w słoiku, dodaj przyprawy. Zalej wodą z solą, zakręć.
Czas przygotowania 10 min, ilość słoików po 500 ml 1, cena za porcję 1,20 zł.Źródło: Chwila dla Ciebie