Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ogórasy dla lubiących pikantne rzeczy!
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 104
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 87
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 104
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 87
Składniki
Ogórki umyć,pokroić po długości, dodać pokrojoną cebule w pół prążki i sól, wymieszać i zostawić na 3 gdz.. Potem odlać wodę i zostawić ją.
Zagotować ocet z cukrem. Po ostygnięciu dodać curry, pieprz, paprykę, gorczycę i pozostawioną wodę z ogórków.
Zalać zalewą słoiki z ogórkami.
Słoiki gotować 5 minut.