Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Okoń marynowany"
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 50
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 86
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 43
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 108
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 50
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 86
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 43
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 108
Składniki
Czosnek, dymkę i kolendrę posiekaj i wymieszaj z mieloną papryką, kminem rzymskim, sokiem z cytryny, oliwą i solą. Oczyść ryby. Natnij głęboko ich boki. Posmaruj marynatą, przykryj folią aluminiową i odłóż w chłodne miejsce.
Pomidory pokrój w grube plastry. Rozłóż je na dnie brytfanny. Kiedy ryby przejdą marynatą, połóż je na pomidorach i zalej resztą marynaty. Dodaj oliwki i porwaną pietruszkę. Piecz 25 min w 220°C.
Czas przygotowania: 50 minut. Poziom: średniŹródło: TV14