Do góry

Dania główne Przepis na:

Okraszony bób

Okraszony bób

Autor:

Przepisów i artykułów: 386 Ocena: 4525

Dodano:

Odsłon: 392

Aby bób nie był ''nudny'', podałam go z podsmażoną z czosnkiem czerwoną cebulką.

Składniki

  • 500 g. bobu
  • 100 g masła
  • 1 duża czerwona cebula
  • 2 ząbki czosnku
  • tymianek, oregano, sól do smaku
1-2 os. 30 min łatwe tanie

Przygotowanie

  1. Bób gotujemy do miękkości. Cebulkę szatkujemy i podsmażamy na maśle, doprawiamy przyprawami. Pod koniec smażenia dodajemy pokrojony drobno czosnek.

    Smacznego.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (3)

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń