Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Oliwkowe pizzerinki"
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 49
Smak wiosny!
Odsłon: 691
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 64
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 682
Szybka i smaczna
Odsłon: 11243
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 305
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 49
Smak wiosny!
Odsłon: 691
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 64
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 682
Szybka i smaczna
Odsłon: 11243
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 305
Składniki
Z ciasta francuskiego wytnij szklanką kółka. Ułóż na blasze wyłożonej papierem do pieczenia. Żółty ser i ser solankowy pokrój w drobną kostkę. Czarne i zielone oliwki osącz, pokrój na plasterki. Paprykę oczyść z gniazda nasiennego, pokrój w paski.
Na kawałkach ciasta ułóż sery, oliwki i paprykę. Posyp ziołami prowansalskimi. Wstaw do rozgrzanego do temp. 180°C piekarnika, piecz około 15 minut.
Czas przygotowania: 25 min, ilość porcji: 12, cena za porcję: 1,60 zł.Źródło: Chwila dla Ciebie