Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jajecznica inaczej. Mój syn przepada za tym omletem.
Zawsze się darzy. Tak mówi moja ciocia. I to prawda. Zawsze się udaje.
Odsłon: 1749
Moja kanapka BSP (Boczek, Sałata, Pomidor) jest odpowiednikiem angielskiej po...
Odsłon: 252
Panna cotta to przepyszny deser znany kuchni włoskiej. W dosłownym tłumaczeni...
Odsłon: 214
Zawsze się darzy. Tak mówi moja ciocia. I to prawda. Zawsze się udaje.
Odsłon: 1749
Moja kanapka BSP (Boczek, Sałata, Pomidor) jest odpowiednikiem angielskiej po...
Odsłon: 252
Panna cotta to przepyszny deser znany kuchni włoskiej. W dosłownym tłumaczeni...
Odsłon: 214
Składniki
Jajka roztrzepujemy widelcem z szczypta wegety i 2 szczyptami natki pietruszki. Na patelni rozgrzewamy 2 łyżki masła, wlewamy masę jajeczną, podsmażamy lekko, przewracamy na drugą stronę, na połowce układamy ser zółty np. 2 plastry( wg uznania), składamy na pół, podpiekamy z obu stron na złoty kolor. Smacznego.