Do góry

Śniadania Przepis na:

Omlet z tuńczykiem

Omlet z tuńczykiem

Autor:

Przepisów i artykułów: 21 Ocena: 565

Dodano:

Odsłon: 3917

Bardzo smaczne, syte i szybkie w przygotowaniu.

Składniki

1-2 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Żółtka wymieszać z mąka, mlekiem, sola i pieprzem.

  2. Białka ubić na sztywną pianę i dodać to pozostałych składników.

  3. Na patelni rozgrzać olej, wlać ciasto i piec na złocisty kolor z obu stron.

  4. Omlet przełożyć na talerz, posypać tuńczykiem i pietruszką. SMACZNEGO!

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń