Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Omlet na dobry początek dnia.
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 100
Polecam.
Odsłon: 718
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 79
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 100
Polecam.
Odsłon: 718
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 79
Składniki
Szpinak sparzyć, pozostawić do wystygnięcia. Jajka ubić mikserem, aż powstaną pęcherzyki., Dodać mąkę i przyprawy, całość wymieszać mikserem. Na koniec dodać szpinak(cały nie pokrojony), wymieszać łyżką.
Masę wylać na rozgrzany olej. Smażyć na małym ogniu. Na koniec posypać żółtym serem.