Do góry

Napoje Przepis na:

Orzechowo-miętowa pyszota

Orzechowo-miętowa pyszota

Autor: labellaadiaa

Przepisów i artykułów: 3 Ocena: 3

Dodano: 20.11.2011

Odsłon: 3356

Latwe,szybkie i cieplutkie na pochmurne dni:)

Składniki

  • cappucino orzechowe, 7 łyżeczek
  • mleko, 1/3 kubeczka
  • mleko skondensowane, 1/3 kubeczka
  • wrzątek, 1/3 kubeczka
  • sok miętowy, 1 łyżeczka
  • mięta do ozdoby
1-2 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Zalać wrzątkiem cappucino,następnie mlekiem i mleczkiem skondensowanym oraz dolac sok z miętny.Na koniec ozdobic listkami mięty i GOTOWE:)

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń