Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
smaczna odmiana i dla oka i dla podniebienia...
Smak wiosny!
Odsłon: 683
Polecam.
Odsłon: 253
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 661
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 39
Smak wiosny!
Odsłon: 683
Polecam.
Odsłon: 253
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 661
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 39
Składniki
robimy ciasto,mase serową wlewamy na ciasto
białka jaj ubijamy ze szczyptą soli,delikatnie mieszamy z mielonymi orzechami stopniowo tak by masa była dość gęsta, dosładzamy miodem (ew.bialka ubijamy z cukrem wtedy bez miodu)
łyżką kładziemy orzechowe kule w odstepach ale dość gesto,na mase serową i pieczemy dalej jak zwykle