Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealne śniadanko dla dzieci ;)
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 226
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 78
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3318
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 226
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 78
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3318
Składniki
Parówki natnij wzdłuż, pozostawiając nieprzecinane końce, tak by powstało osiem kawałków. Będą one imitowały macki ośmiorniczek. W garnku zagotuj wodę, włóż parówki. Gotuj około 3 minuty na małym ogniu.
Serek wiejski przełóż do miseczki. Połowę czerwonej papryki pokrój w małą kostkę. Szczypiorek posiekaj. Wymieszaj razem. Przypraw do smaku.
Serek wiejski wyłóż na talerz, a na nim ułóż parówkową ośmiornicę.