Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomysł na owoce morza.
Zawsze się darzy. Tak mówi moja ciocia. I to prawda. Zawsze się udaje.
Odsłon: 1494
Pyszna babka na świąteczny stół
Odsłon: 2376
Pyszne i lekko wilgotne babeczki o smaku oreo.
Odsłon: 692
Pyszne babeczki do koszyczka lub wielkanocny stół,
Odsłon: 304
Smakowite kotlety zrobione z makaronu pokrojonego w kostkę fileta drobiowego,...
Odsłon: 70
Zawsze się darzy. Tak mówi moja ciocia. I to prawda. Zawsze się udaje.
Odsłon: 1494
Pyszna babka na świąteczny stół
Odsłon: 2376
Pyszne i lekko wilgotne babeczki o smaku oreo.
Odsłon: 692
Pyszne babeczki do koszyczka lub wielkanocny stół,
Odsłon: 304
Smakowite kotlety zrobione z makaronu pokrojonego w kostkę fileta drobiowego,...
Odsłon: 70
Składniki
Ostrygi otworzyć i wraz z dolną płówką muszli ułożyć na blaszce do zapiekania. Na rozgrzanym maśle lekko przesmażyć przeciśnięty czosnek, dodać siekaną natkę pietruszki i po krótkiej chwili zdjąć z ognia. Ostrygi polać masłem czosnkowym, skropić delikatnie sokiem z cytryny i posypać parmezanem. Zapiekać chwilkę w nagrzanym do 200 ?C piekarniku (funkcja grill).