Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 223
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 438
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 468
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 223
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 438
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 468
Składniki
Plastikowe foremki wysmaruj olejem i wysyp cukrem pudrem. Ubij śmietanę. Jogurt osłódź cukrem pudrem, ostrożnie dodaj bitą śmietanę.
Żelatynę zalej 50 ml zimnej wody i mieszając, doprowadź prawie do wrzenia (nie gotuj!). Gorącą żelatynę wlej do masy jogurtowej i wymieszaj.Część dopraw owocowym napojem w proszku i porozkładaj na przemian do przygotowanych foremek.
Wstaw do lodówki do stężenia. Udekoruj truskawkami, posyp kokosem, ozdób kandyzowanymi owocami i dekoracjami karmelowymi.
<strong>Czas przygotowania: 20 minut</strong>Źródło: TV14