Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Pączki z serkiem mascarpone"
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32779
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 535
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 84
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 7783
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32779
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 535
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 84
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 7783
Składniki
na oponki zagniatam, rozwałkowuję na grubość około 0,5–1 cm i wykrawam szklaneczką i kieliszkiem oponki.
Smażę na rozgrzanym oleju z obu stron. Do cukru pudru dodaję odrobinkę wrzącej wody, mieszam i polewam gotowe oponki.
70 min
Porcja 360 kcal
Koszt porcji ok. 80 gr
Przepis na 12 porcjiŹródło: Kobieta i życie