Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Raz zrobiłem i polecam dalej, bardzo dobre
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 49
Przyjęło się, że to wigilijna potrawa. U nas zagościła na obiad w wielkanocny...
Odsłon: 2654
Polecam na spotkanie z rodziną, przyjaciółmi.
Odsłon: 330
Jedyne co można poprawiać w tym kompocie to kolor, bo czasami łodygi rabarbar...
Odsłon: 149
Polecam.
Odsłon: 215
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 49
Przyjęło się, że to wigilijna potrawa. U nas zagościła na obiad w wielkanocny...
Odsłon: 2654
Polecam na spotkanie z rodziną, przyjaciółmi.
Odsłon: 330
Jedyne co można poprawiać w tym kompocie to kolor, bo czasami łodygi rabarbar...
Odsłon: 149
Polecam.
Odsłon: 215
Składniki
► W patelni na rozgrzanej oliwie smażymy posiekany czosnek, po zrumienieniu / odstawić /. ► Rozmrażamy owoce morza, wrzucamy na patelnię i trochę podsmażamy, następnie dolewamy nieco wody i pokrojonego w kosteczkę pomidora, dusimy pod przykryciem z natką pietruszki / posolić /. Ma się utworzyć aromatyczny sosik, nie dopuszczamy aby wyparował. ► Gotujemy spaghetti al dente, odcedzamy i wrzucamy na patelnię z sosem. Mieszamy energicznie.