Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najprostszy sposób na wykorzystanie warzyw pozostałych bo ugotowaniu wywaru w...
Odsłon: 15
Pyszne naleśniki na obiad, kolacje lub spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2227
Polecam na spotkanie z rodziną, przyjaciółmi.
Odsłon: 244
Naleśniki są elastyczne i nie pękają przy zwijaniu.
Odsłon: 1551
Najprostszy sposób na wykorzystanie warzyw pozostałych bo ugotowaniu wywaru w...
Odsłon: 15
Pyszne naleśniki na obiad, kolacje lub spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2227
Polecam na spotkanie z rodziną, przyjaciółmi.
Odsłon: 244
Naleśniki są elastyczne i nie pękają przy zwijaniu.
Odsłon: 1551
Składniki
Pałki umyłem, osuszyłem, obsmażyłem na rozgrzanej oliwie. Przełożyłem je do naczynia do zapiekania, a na tej samej patelni lekko podsmażyłem przekrojone na pół ząbki czosnku. Dodałem czosnek do mięsa, posoliłem, posypałem pieprzem i tymiankiem. Polałem przecierem pomidorowym wymieszanym z pomidorami z puszki.
Zapiekałem 50 minut w temperaturze 200 stopni C.