Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Pałki kurczaka z cebulą i mozarellą"
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 14
Kokardkowe cudo to delikatna i wyjątkowa przekąska przygotowana z ciasta fran...
Odsłon: 13206
To proste i smaczne sushi z łososiem i ogórkiem, idealne na lunch, kolację lu...
Odsłon: 140
Spód tych kostek wykonuje się z delikatnego ciasta, które rozpływa się w usta...
Odsłon: 177
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 14
Kokardkowe cudo to delikatna i wyjątkowa przekąska przygotowana z ciasta fran...
Odsłon: 13206
To proste i smaczne sushi z łososiem i ogórkiem, idealne na lunch, kolację lu...
Odsłon: 140
Spód tych kostek wykonuje się z delikatnego ciasta, które rozpływa się w usta...
Odsłon: 177
Składniki
Pałki umyj, osusz. Natrzyj solą, pieprzem, przyprawą do kurczaka, słodką i ostrą papryką. Odstaw na 3-4 godziny w chłodne miejsce.
Cebulę pokrój w piórka, ząbki czosnku na pół. Pałki, cebulę i czosnek ułóż w formie. Skrop olejem i maggi. Piecz 40 min w 190°C.
Mozzarellę pokrój na kawałki, ułóż pomiędzy pałkami. Piecz 15 min.
Czas przygotowania 70 min, ilość porcji 3, cena za porcję 3 złŹródło: Chwila dla Ciebie