Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne na ciepło jak i na zimno.Najlepiej smakują w wersji "DLA DOROSŁYCH"
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 302
Polecam.
Odsłon: 769
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36314
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 429
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 302
Polecam.
Odsłon: 769
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36314
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 429
Składniki
Pierś kroimy na paski,przyprawiamy solą,curry i pieprzem.Piwo,mleko,mąke mieszamy razem tak aby powstało gęste ciasto.Fileta obtaczamy w cieście piwnym i smażymy na zloto.