Do góry

Dania główne Przepis na:

Paluszki z dorsza

Paluszki z dorsza

Autor:

Przepisów i artykułów: 1757 Ocena: 14900

Dodano:

Odsłon: 3

Przepis wart wypróbowania: "Paluszki z dorsza"

Składniki

3-4 os. 60 min łatwe przystępne
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. Rybę pokrój na mniejsze kawałki. Następnie skrop obficie sokiem z cytryny i gotuj przez pięć minut. Dopraw do smaku solą oraz pieprzem i wstaw na 20 minut do lodówki.

  2. Schłodzone kawałki ryby obtocz najpierw w jajku, a później w bułce tartej. Smaż na głębokim tłuszczu do zbrązowienia. Podawaj z pieczonymi ziemniakami i sosem śmietanowo-czosnkowym.

    Źródło: Na żywo

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń