Do góry

Dania główne Przepis na:

Paluszki z dorsza, ziemniaki, kapusta kiszona.

Paluszki z dorsza, ziemniaki, kapusta kiszona.

Autor:

Przepisów i artykułów: 1070 Ocena: 11284

Dodano:

Odsłon: 162

Bardzo smaczne i zdrowe danie rybne z kiszoną, młodą kapustą z marchwią.

Składniki

  • panierowane paluszki z dorsza 15 szt.
  • ziemniaki 8 szt.
  • młoda kapusta kiszona z marchwią
  • tłuszcz do smażenia
3-4 os. 30 min łatwe tanie

Przygotowanie

  1. Obrane, wymyte ziemniaki gotujemy w osolonej wodzie. W między czasie na gorącym tłuszczu smażymy panierowane paluszki z dorsza.

  2. Usmażone paluszki z dorsza podajemy z ziemniakami i młodą, kiszoną kapustą.

    Smacznego!!!

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń