Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne paluszki z mozzarelli owinięte w cieniutkie plasterki szynki dojrzewającej oraz cukinię.
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 26
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i pieczarkami. Nie może się nie uda...
Odsłon: 41
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 69
Prosty sernik do popołudniowej kawy , przygotowany na spodzie z biszkoptów po...
Odsłon: 10513
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 96
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 26
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i pieczarkami. Nie może się nie uda...
Odsłon: 41
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 69
Prosty sernik do popołudniowej kawy , przygotowany na spodzie z biszkoptów po...
Odsłon: 10513
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 96
Składniki
Kaszkę orkiszową mieszamy z przyprawami. W przyprawach otaczamy ser. Każdy kawałek sera dokładnie owijamy szynką, a następnie cukinią. Całość obtaczamy w kaszce. Paluszki układamy na blasze wyłożonej papierem do pieczenia. Pieczemy w 200 stopniach C przez 15 minut. Najlepiej smakują na gorąco podane z keczupem lub sosem czonkowo-ziołowym.