Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne slodkie sniadanie, uwielbiane przez dzieci.
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 217
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 762
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1805
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 160
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 234
Polecam.
Odsłon: 282
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 217
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 762
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1805
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 160
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 234
Polecam.
Odsłon: 282
Składniki
W duzej misce polaczyc suche skladniki. W mniejszej misce polaczyc mokre. Nastepnie przelac zawartosc mniejszej miski do suchych skladnikow i szybko wymieszac.
Smietane ubic z lyzeczka syropu i wanillia. Dobrze rozgrzana patelnie posmarowac tluszczem a nastepnie w 2cm odstepach, przy uzyciu duzej lyzki nakladac gotowa mase nalesnikowa. Smazyc na zloto-brazowy kolor. Gotowe pankaks oblozyz owocami, polac syropem i udekorowac bita smietana. Zamiast jagod mozna uzyc innych owocow.