Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciekawe połączenie ryby z pomarańczą
Polecam.
Odsłon: 517
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 433
Przepis dnia
To najprostszy na świecie przepis na babeczki kakaowe. Mimo iż są proste i sz...
Odsłon: 295
Kawa pobudza ciało i umysł. Przygotowana w ten sposób rozgrzewa, pomaga przy...
Odsłon: 40
Bardzo szybka i zdrowa sałatka pomidorowa do potraw z grilla, burgerów lub do...
Odsłon: 760
Polecam.
Odsłon: 517
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 433
Przepis dnia
To najprostszy na świecie przepis na babeczki kakaowe. Mimo iż są proste i sz...
Odsłon: 295
Kawa pobudza ciało i umysł. Przygotowana w ten sposób rozgrzewa, pomaga przy...
Odsłon: 40
Bardzo szybka i zdrowa sałatka pomidorowa do potraw z grilla, burgerów lub do...
Odsłon: 760
Składniki
Filety z pangi rozmroź w temperaturze pokojowej, posól, oprósz czerwonym pieprzem. Masło stop. Otrzyj skórkę z pomarańczy, wyciśnij sok.
W naczyniu żaroodpornym (natłuszczonym) ułóż rybne filety. Polej stopionym masłem wymieszanym z sokiem z pomarańczy.
Wstaw do nagrzanego piekarnika i duś około 30 minut w temperaturze 200°C. Gotową rybę przybierz plasterkami pomarańczy i paseczkami skórki pomarańczowej. Podawaj z ryżem.