Do góry

Dania główne Przepis na:

Panga na puree z brokułów:

Panga na puree z brokułów:

Autor:

Przepisów i artykułów: 2 Ocena: 39

Dodano:

Odsłon: 5218

bardzo szybkie, tanie, zdrowe, pyszne

Składniki

1-2 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Brokuły dzielimy na różyczki i gotujemy w lekko osolonej wodzie do miękkości, około 15 minut. Tłuczkiem do ziemniaków rozgniatamy na pure, dodajemy jogurt i ewentualnie sól do smaku. Pangę solimy i pieczemy w piekarniku nagrzanym do 175 stopni przez około 15-20 minut. Na talerz wykładamy puree na to rybę.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (3)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

krolkucharzy 09 października 2012 To, że szybkie i tanie to się zgodzę. Pyszne- jeśli ktoś lubi smak mułu to pewnie pyszne. Zdrowe?- chyba sobie kpisz!

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

ewisienka22 26 sierpnia 2011 Zgadzam się. Panga to nic tylko tłuszcz, sól, brudna woda i chemikalia. Ale jak ktoś nie zwraca uwagi na to, co je to mu to chyba nie przeszkadza. Gorzej, gdy karmi tym dzieci :/

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

asik19m 11 listopada 2010 ale panga to najgorszy hodowlany syf... tego nawet nie powinno się ryba nazywać....

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń