Do góry

Przekąski Przepis na:

panga w migdałach

panga w migdałach

Autor:

Przepisów i artykułów: 151 Ocena: 3740

Dodano:

Odsłon: 6461

pyszna ryba w nowej odsłonie

Składniki

  • 2 filety pangi
  • 1 jajko
  • migdały 7 dag
  • 1 łyżka mąki
  • wegeta
  • masło
3-4 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. rozmrożone całkiem filety z ryby potrzepać wegetą, jajko rozkłucić z mąką , zamoczyć filety z obu stron i obsypać dokładnie migdałami, smażyć z obu stron na maśle ( na delikatnym ogniu)

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (5)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

ewisienka22 26 sierpnia 2011 Jak wiadomo- ryby są bardzo smaczne i bardzo zdrowe. Szczególnie dzięki kwasom omega-3. Warto wiedzieć, co się je. Panga to nie ryba, a śmieć. Smacznego :D
A przepis ciekawy, tylko może np. z dorszem. Pozdrawiam.

1 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

Nadzia91 01 lipca 2010 Ja robię schabowe w migdałach, ale rybka, tez jest pewnie palce lizać:)

1 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

annawk 21 czerwca 2010 kurcze, podobno ta panga jest bardzo niezdrowa, ale jak tu sie powstrzymać gdy wygląda tak apetycznie

1 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń