Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Panga z duszonymi porami"
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 104
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 570
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 104
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 570
Składniki
Pangę rozmroź, skrop sokiem z cytryny i posól. Pory oczyść, pokrój w talarki i podduś na maśle. Posiekaj koperek i natkę. Wymieszaj z porami. Przełóż do naczynia żaroodpornego.
Rybę usmaż na rozgrzanym oleju. Ułóż na porach. Śmietanę wymieszaj z musztardą, mąką, solą i pieprzem. Zalej ryby sosem i piecz 20 minut w piekarniku rozgrzanym do 200°C.Źródło: Kurier TV