Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Odmiana do tych standardowych okraszanych boczkiem i cebulką.
Kokardkowe cudo to delikatna i wyjątkowa przekąska przygotowana z ciasta fran...
Odsłon: 13169
Filet z kurczaka z ryżem i warzywami do klasyczne dania, które łączy w sobie...
Odsłon: 126
Szybkie i proste ciasto do kawki
Odsłon: 22730
Smak wiosny!
Odsłon: 409
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 363
Kokardkowe cudo to delikatna i wyjątkowa przekąska przygotowana z ciasta fran...
Odsłon: 13169
Filet z kurczaka z ryżem i warzywami do klasyczne dania, które łączy w sobie...
Odsłon: 126
Szybkie i proste ciasto do kawki
Odsłon: 22730
Smak wiosny!
Odsłon: 409
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 363
Składniki
Ugotowane pierogi.
Jajka roztrzepujemy i doprawiamy solą i pieprzem. Do rozmąconych jajek wsypujemy pierogi.
Następnie pierogi obsypujemy bułka tartą.
Panierowane pierogi smażymy na rozgrzanym oleju na złoty kolor z jednej.
Jak i z drugiej strony.
Usmażone pierogi wykładamy na talerz i podajemy zaraz po przygotowaniu.
Smacznego !!!