Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Papryczki nadają wyrazisty smak a boczek sprawia że potrawa jest aromatyczna i soczysta.
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 508
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 501
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 30
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 14
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 508
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 501
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 30
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 14
Składniki
1. Papryki obieramy z nasienia i kroimy wzdłuż na cztery części.
2. Kurczaka natomiast w podłużne paski.
3. Doprawiamy przyprawą oraz solą.
4. Smażymy na rozgrzanym oleju z obu stron.
5. Każdy pasek papryki smarujemy serem.
6. Układamy po kawałku mięsa.
7. Zawijamy boczkiem.
8. Układamy na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia.
9. Zapiekamy 20 minut w 180 ̊C. 10. Danie gotowe. 11. Smacznego.