Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Papryka faszerowana mięsem z indyka"
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 43
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 63
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 31
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 101
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 43
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 63
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 31
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 101
Składniki
Kaszę ugotuj na półtwardo w osolonym wrzątku.
Na mocno rozgrzanym oleju podsmaż mięso mielone z dodatkiem sosu sojowego.
Dodaj oliwki pokrojone w cienkie plastry oraz posiekany czosnek. Gdy mięso się przyrumieni, dołóż przecier pomidorowy, tymianek oraz kaszę.
Dolej 2 łyżki wody i gotuj całość około 5 minut do zredukowania się płynów.
Papryki umyj, odetnij gór ną część i oczyść. Ułóż warzywa na blasze wyłożonej pergaminem i nadziej farszem.
Piecz potrawę ok. 30 minut.
Czas przygotowania: 45 min. Ilość kalorii na 1 porcję: 270. Stopień trudności: łatwe.Źródło: Telemax