Do góry

Przetwory Przepis na:

Papryka konserwowa

Papryka konserwowa

Autor:

Przepisów i artykułów: 16 Ocena: 442

Dodano:

Odsłon: 9164

bez pasteryzacji

Składniki

> 6 os. 15 min średnie przystępne
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. paprykę kroimy i usówamy gniazda

  2. robimy zalewę (woda,cukier,miód,ocet,sól,olej)

  3. do gotującej zalewy wrzucamy pokrojoną paprykę ,gotujemy dosłownie chwilę

  4. paprykę z zalewą przekładamy do słoików i odwracamy zakrętką w dół

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń