Do góry

Przekąski Przepis na:

Papryka marynowana z miodem

Papryka marynowana z miodem

Autor:

Przepisów i artykułów: 14 Ocena: 171

Dodano:

Odsłon: 15676

Pyszna przystawka. Papryka jest krucha i chrupiącą, a przy tym ma smak idealny. Przepis sprawdzony wielokrotnie.

Przygotowanie

  1. Zalewa: zagotować wszystkie składniki, czyli wodę, ocet cukier, pieprz, liść laurowy, ziele angielskie, goździk.

  2. Po zagotowaniu dodać miód.

  3. Paprykę dobrze umyć i pokroić na cztery części. Ułożyć w słoikach.

  4. Do każdego słoika wsypać kilka ziarenek gorczycy. Zalać zalewą do pełna.

  5. Gotować 15 min.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń