Do góry

Dania główne Przepis na:

papryka na miodzie

papryka na miodzie

Autor: anetas197601

Przepisów i artykułów: 255 Ocena: 6980

Dodano: 18.12.2012

Odsłon: 2309

paprykę po lewej stronie używam np. do kanapek a tą po prawej pokrojoną w paseczki używam do mojej ulubionej sałatki z fasolką szparagową.

Składniki

1-2 os. 30 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. zrobić zalewę następnie poczekać aż wystygnie i zalać przygotowaną paprykę w słoiczkach. Pasteryzować ok 30 minut.

  2. z taką zalewą wypróbowałam też ogórki wyszły równie pyszne.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (3)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

anetas197601 18 grudnia 2012 kurcze nie pamiętam ale zazwyczaj kupowałam po 2 kg papryki i nieraz mi zostało trochę zalewy a nieraz brakło. na jesień doprecyzuję :)

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

capri 18 grudnia 2012 o kurcze, ciekawe, a na jaką ilośc papryki ta zalewa wystarcza?

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń