Do góry

Dania główne Przepis na:

Papryka nadziewana rybą

Papryka nadziewana rybą

Autor:

Przepisów i artykułów: 210 Ocena: 12076

Dodano:

Odsłon: 2868

Bardzo smaczne i delikatne danie.

Składniki

3-4 os. 60 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. z papryki usunąć gniazda nasienne,str,aki wstawić na chwile do gorącego piekarnika żeby zmiękły

  2. cebul,e drobno posiekać,przesmażyć na oleju,dodac posiekane filety rybne,warzywa pokrojone w słomkę i pokrojonego pomidora

  3. doprawić pieprzem,solą i papryką,dodać koperek i śmietaną,wymieszać

  4. farszem napełnic strąki papryki,ułożyć w żaroodpornym naczyniu i piec około 25 minut,jeśli zostanie trochę farszu włożyć do naczynia razem z papryką

  5. Tak przygotowana papryka świetnie smakuje z ryżem

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (7)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

elzbieta8960 15 grudnia 2012 Świetny przepis na pyszną rybkę.Szkoda P.Jagodo że tak rzadko Pani tu zagląda...5..:)

3 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

kopciuszek 15 grudnia 2012 Dołączam do prośby Goramarcina, proszę zdradzić z filetem z jakiej rybki:) Zapowiada się bardzo smakowicie.

3 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

goramarcina1 15 grudnia 2012 Świetny pomysł na rybkę ,zdradź jednak jaką rybę połączyłaś z papryką ,bo chciałabym zrobić i nie chcę zepsuć.Pozdrawiam..oczywiście 5..!!

3 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

Maudie 15 grudnia 2012 Jadłam paprykę nadziewaną ale nie rybą.Przepis brzmi smakowicie więc chętnie wypróbuję:)

2 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń