Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
przepis dostałam od koleżanki,papryka mi smakowała , dlatego polecam
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 330
Polecam.
Odsłon: 783
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36363
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 448
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 330
Polecam.
Odsłon: 783
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36363
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 448
Składniki
Umytą i pokrojoną na mniejsze kawałki paprykę , wkładamy do średnich słoików / ja do takich wkładałam / .
Robimy zalewę z : 6 szklanek wody, 1 szkl. octu,1/2 szkl.cukru,1 łyzka soli,po 3 ziarenka ziela ang. na słoik i liścia laurowego , ja dawałam po pół liścia na słoik. Zagotować .Do każdego słoika dodajemy po 10 -20 ziaren gorczycy.Zalewamy paprykę zalewą i wlewamy do każdego słoika po 1 łyżce oleju..Pasteryzujemy 15 minut.
Tą marynatą można zalewać sałatkę z ogórków.