Do góry

Dania główne Przepis na:

Paprykarz z paroweczkami wiedenskimi

Paprykarz z paroweczkami wiedenskimi

Autor:

Przepisów i artykułów: 152 Ocena: 2424

Dodano:

Odsłon: 2254

Przepyszne, wyjatkowy smak, bardzo bogate w witaminy, ja zawsze na drugi dzien ladnie wygladam :-))

Składniki

5-6 os. 60 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. papryke i cebule oczyscic, pokroic i dusic na oleju, wstepnie podlac woda, doprawic przyprawami, dodac czosnek.

  2. Po Ok. 30 min. dodac pokrojone w krazki parowki (grub ok. 2 cm) Nalezy dusic do momentu, az papryka bedzie miekka.

  3. A teraz palaszujemy z chlebkiem pelnoziarnistym, ktory nalezy posmarowac prawdziwym maselkiem. Zycze smacznego :-)) Bardzo, bardzo dooooooooobre.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń