Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie będziecie zawiedzeni-to smak prawdziwego mięsa.
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 34
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 50
Freekeh ( zielona, prażona pszenica) znana od czasów również biblijnych (po a...
Odsłon: 26
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 99
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 34
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 50
Freekeh ( zielona, prażona pszenica) znana od czasów również biblijnych (po a...
Odsłon: 26
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 99
Składniki
Karczek przyprawiamy i skrapiamy oliwą i limonką, dodajemy bardzo drobno pokrojony lub zmiażdżony czosnek i posypujemy papryką.
Wkładamy mięso do lodówki na ok 30 min.
Smażymy z każdej strony ok 5 min.
Polecam z dodatkami wszelkiego rodzaju i smacznego.