Do góry

Dania główne Przepis na:

paprykowy sos do spaghetti

paprykowy sos do spaghetti

Autor:

Przepisów i artykułów: 91 Ocena: 770

Dodano:

Odsłon: 938

najlepsze że można zrobić kolorowe spaghetti zależy jaką użyjemy paprykę

Składniki

3-4 os. 30 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Do garka wlać oliwę wrzucić czosnek dodać pokrojoną cebulę i paprykę doprawić wegetą i pieprzem.Podlać ok.4 łyżkami wody i dusić do miękkości.Zmiksować na gładką masę.

  2. Można podawać z mięsem jak tradycyjne spaghetti.

  3. Dla podrasowania można dodać 100g pasty "z bazyli z czosnkiem i chili"

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń